top of page

DE BAND

Creedence Commotion Revival bestaat uit ervaren gedreven muzikanten:

- Drums & backing vocals: Robert Boudens

- Bass: Jan van Elten

- Lead guitar & backing vocals: Bas Riede

- Vocals, rhythm guitar : Ad Verschuure

a3.jpg

BANDLEDEN

f9.jpg

ROBERT BOUDENS

Drummer & backing vocals

Robert is van jongs af aan bevlogen met de muziek van CCR en John Fogerty.
In 2000 is Robert gestart met de eerste CCR coverband en na diverse wisselingen in de band bezetting valt nu alles op zijn plek.
Robert bespeelt tijdens het drummen ook percussie instrumenten (Koebel, Tamboerijn en Maracas) om de CCR-sound zo authentiek mogelijk te benaderen.
Samen met Jan op de bass zorgt Robert voor het benodigde strakke CCR  ritme fundament.

f16_edited_edited.jpg

JAN VAN ELTEN

Bass

Op mijn twaalfde jaar ben ik als gitarist begonnen in "Red Moon". Later heb ik nog in vele bandjes gespeeld, met geweldige muzikanten, waaronder William Bignell. Een te gekke bluesgitarist. Mijn grootste successen heb ik in de jaren 80 gehad met de Haagse band "DE SJIPPIES" later "SHAKE"! 

Ik ben overgestapt naar de basgitaar omdat de gitaar voor mij te oppervlakkig voelde. Als bassist zit je diep in de muziek en kan je jezelf weinig fratsen veroorloven en dat is precies wat ik wil.

Mijn eerste LP die ik kocht was "Cosmo's Factory" van C.C.R en sindsdien was ik verkocht. John Fogerty is een groot muzikant en een inspiratie voor het maken van top muziek. Ik ben dan ook super trots op deze band Creedence Commotion Revival. 

b2.jpg

BAS RIEDE

Lead guitar & backing vocals

Bas speelt al vanaf 1966 in een grote verscheidenheid aan bands. Als multi-instrumentalist speelt hij o.a. gitaren, pedalsteel, mandoline en dobro. Maar in Creedence Commotion Revival concentreert hij zich op de elektrische gitaar.

foto Ad_edited.jpg

AD VERSCHUURE

Vocals, rhythm guitar & blues harp

Ad heeft in verschillende coverbands gespeeld met verschillende muziek. In deze CCR-tribute band Creedence Commotion Revival probeert hij als verstokte CCR fan de CCR-sound zo authentiek mogelijk te benaderen.

bottom of page